Hjälp till på våra torg

200 meter från Musikhjälpenburen kommer Scouterna att arrangera ett superhärligt kafé för alla Musikhjälpenbesökare. Hela överskottet kommer att skänkas till Musikhjälpen – och vi hoppas att detta kan generera riktigt stora välgörande belopp!

Kaféet kommer att behöva bemannas, och då behöver vi er hjälp!

I dagsläget siktar vi på att ha öppet 15.00-00.00 under hela veckan. Om uppslutningen är stor hoppas vi kunna utöka detta ytterligare. Det finns möjlighet att anmäla intresse för att driva kaféet även utanför dessa tiderna i formuläret, prio ligger dock under timmarna ovan. Det kommer också behövas hjälp med att hålla eldar igång och vi kommer också ha en pantstation på Krafts torg där människor kan lämna in pant till vår insamling.

Passen ligger 14.00-17.00, 17.00-21.00, 21.00-00.30 och i formuläret nedan fyller man i vilka som passar en eller ens grupp. Att bemanna kafét innebär att man har ansvar för försäljningen under dessa timmarna. Det är enkelt, roligt och superbra sätt att stötta Musikhjälpen på.

Kårer, avdelningar, utmanarlag eller individer är välkomna att anmäla sig. För att bemanna kaféet behöver vi vara minst 6 personer, varav en över 18 år. Därför är grupper av denna typen extra välkomna, men även mindre grupper eller enskilda individer kan anmäla sig. Samla ihop gänget, åk till Lund och gör en insats för allas rätt att fungera olika!

Anmäl er på länken: https://goo.gl/forms/NYyi79M9Upr9VdNr2

Anmälan måste göras senast 5/12, men eftersom evenemanget sker snart ber vi om att ni försöker ert allra yttersta för att skicka in en anmälan ännu tidigare. Om ni inte kan göra en anmälan tidigt så går det även bra att indikera intresse från kåren till nedanstående kontaktuppgifter. Har du redan anmält dig i den Doodle som fanns tidigare så behöver du inte anmäla dig igen.

Vid frågor, funderingar, idéer eller indikationer av intresse att hjälpa till, hör gärna av er till:
Gustav Hertz
gustav@scoutkarenfinn.se
0707-569759

Häng med det blir ball!