Ladda ner en QR-kod till din scoutkår

Vill ni använda Swish för att ta emot pengar till er kårs insamling till Scouter stöttar?
Då bör ni ladda ner och använda er Swish-qr-kod som ni kan ladda ner här:

Här är ett exempel på hur er QR-kod kan komma att se ut. Ladda hem er egen unika kod genom att välja kår i dropdownen till vänster.

 

 

Hur fungerar det:

QR-koden kan scannas direkt ifrån Swish-appen i din mobiltelefon. Pengarna hamnar på Scouter stöttars bankkonto som förvaltas av Södra Skånes Scoutdistrikt. När inbetalningen kommer in registreras donationen till kårens insamling. Det är inte möjligt att lämna något meddelande i samband med donationen. För detta hänvisar vi till www.scouterstottar.se/bidra.

Inkomna medel överförs regelbundet till Scouternas digitala bössa hos Musikhjälpen. Inom kort kommer de inkomna medlen kommer också redovisas i realtid direkt här på sajten för full transparens.

Om den som vill skänka pengar till er undrar är det alltså Scouter stöttar Musikhjälpen-kampanjen och inte Musikhjälpen (även om det i praktiken blir samma sak) som är betalningsmottagare av donationen. Det är viktigt att alla som använder koden känner till detta. En scout är ju ärlig och hjälpsam och ingen skall kunna beskylla oss för att att vara oärliga eller bryta mot reglerna.